Wielerclub
Midden Limburg

Trainingen

De Trainers

Wielerclub Midden-Limburg heeft momenteel geen gediplomeerde Wielertrainer 3 Aangepast Wielrennen, echter zijn er wel trainers die de aangepast wielrenners doen trainen.

De trainingsaccommodatie

Het Thyas complex is een veelzijdig sportcomplex waar allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd kunnen worden. Sinds de renovatie van dit jaar is het complex ook geschikt voor mindervalide sporters zowel de toiletten als de doucheruimtes zijn aangepast.

Wielerbaan

Een 500 meter geasfalteerde wielerbaan om veilig te wielrennen, mountainbiken of veldrijden. Recent (Juli 2013) is de baan gerenoveerd. Belangrijk daarbij was het creëren van een ruimte waar technische fietsoefeningen kunnen worden gehouden, dit moest eerder buiten de poorten van het complex gedaan worden in een potentieel “onveilige omgeving”. In de winterperiode wordt het Thyas complex uit gebreid met een parcours met hindernissen voor het mountainbiken en veldrijden. De hele winter kan veilig door getraind worden.

Wanneer wordt er getraind?

Van maart tot en met september wordt er op donderdagavond vanaf 19.45u getraind door de handbikers. Tijdens deze trainingen kunnen geïnteresseerde ook komen kijken.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt je contact opnemen via het contactformulier, te vinden onder het hoofdje contact.

Sponsor in beeld

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress