Wielerclub
Midden Limburg

Jo’s ijssalon

Welkom
Bij Jo’s IJssalon in Reuver kunt u genieten van ambachtelijk ijs dat van vers boerenmelk bereid wordt. Wij verkopen ook suikervrij en lactosevrij ijs. De allergenen worden bij ons in de vitrine duidelijk vermeld.

Assortiment
Bij ons in de ijssalon heeft u een ruime keuze. Wij hebben een aantal ijssoorten die vast in het assortiment te vinden zijn en ijssoorten die regelmatig wisselen. Voor de vaste ijssoorten kunt u denken aan vanille, chocolade, banaan, citroen, aardbei, en sinaasappel. Daarnaast hebben we ijssoorten die regelmatig wisselen waaronder Kinder Bueno Ijs en kokosijs. Alle ijssoorten worden handmatig door ons bereid.

IJscadeaucheques en -knipkaarten
Het is mogelijk om iemand een ijsje cadeau te geven. Wij hebben hiervoor cadeaubonnen voor vijf en tien euro. Leuk voor een verjaardag, Vaderdag, of als felicitatie! Voor kinderen die zelf naar de salon mogen, hebben we knipkaarten voor vijf of tien ijsbolletjes. Zo kunnen ze namelijk veilig; zonder contant geld op pad. De knipkaarten zijn in de salon verkrijgbaar.

De salon
U kunt het ijs opeten op het terras of in onze sfeervolle salon. We hebben de salon gezellig ingericht met gemakkelijke, huiselijke zitjes zodat u ook binnen kunt u genieten van het ijs. Het is ook mogelijk om met een groep (tot ongeveer 20 personen) in de salon of in de binnentuin ijs te eten. Wij verzoeken u om hiervoor telefonisch te reserveren.

Contact
Kom gezellig langs bij Jo’s IJssalon.

website: http://jo-s.nl/

Heeft u een vraag aan deze sponsor?

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress