Wielerclub
Midden Limburg

Ger Beurskens Fietsspeciaalzaak

Waarom Ger Beurskens?

*Advies van servicegericht personee
Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek.

Voor aankoop een gratis proefrit

Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!


*De grote A-merken onder één dak
De bekende A-merken als Batavus, Bulls,  Gazelle, Giant, Koga Miyata, Sparta, Trek, Focus, BBB en Agu worden in onze winkel verkocht.


*Verzekeren geen probleem
Fietsdiefstal kan iedereen overkomen. Het gebruik van een goed slot helpt natuurlijk mee om het diefstalrisico te beperken, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met deNationale fietsverzekering van Enra hoeft u zich naar keuze 2, 3 of 4 jaar lang geen zorgen meer te maken over fietsdiefstal.(premieberekening staat onder item verzekering)


*Prof
essionele werkplaats
Voor ingrijpende reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben hiervoor het gereedschap en de ervaring in huis. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren.

 

*Leenfiets beschikbaar bij reparatie
Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er natuurlijk een leenfiets voor u klaar. Deze service is uiteraard gratis

 

*Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden.

 

*Mogelijkheid voor bedrijfsfietsenplan
Op de fiets van huis naar de werkplek. De overheid heeft dit met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Wij doen zijn aangesloten bij alle grote fietsproject organisaties.

*Veel betaalmogelijkheden
Het is bij ons mogelijk om zowel contant, per pin of per telebankieren u nieuwe aankoop te betalen. 

*Cadeaubonnen
Heeft u geen idee wat u iemand voor een verjaardag moet geven? Dan is het een goed idee om een cadeaubon te kopen. Of verras er zomaar eens iemand mee. De nationale fietsbon van 5, 10, 25 of 50 euro kunt u bij ons kopen en inleveren bij alle fietswinkels in Nederland.

*Inruilmogelijkheid
Bij Ger Beurskens Tweewielers is het mogelijk om een fiets in te ruilen bij aankoop van een nieuwe fiets.

Heeft u een vraag aan deze sponsor?

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress