Wielerclub
Midden Limburg

Ook dit jaar handbiker van de WCML actief in de Nederlandse competities

Geplaatst op

Na vorig jaar deel te hebben genomen aan de Limburg Cycling Chrono Trofee (LCCT, voorheen Wielerfederatie Limburg (Wfl) Chrono Trofee) en 2 wedstrijden van de Rabobank Nationale Handbike Competitie (NHC), zal Erik Vaasen, handbiker binnen de afdeling Aangepast Wielrennen, weer deelnemen aan deze 2 competities.

Vorig jaar reed Erik op geleende handbikes, waarbij hij in de LCCT 4x een 2e en de laatste race als 1e eindigde en daarmee van de handbikers in het eindklassement de 1e plaats kon opeisen. In de NHC wist hij 2 keer een 4e plek te behalen op een handbike die niet passend was en ook niet de correcte versnellingen had. Sinds eind oktober 2015 heeft Erik zijn eigen handbike, waar op dit moment de laatste wijzigingen worden aangebracht.

Naast dat Erik voor de WCML rijdt, kan je ook meer over hem vinden op zijn eigen site: http://www.DLHB.nl . Op zijn site staat reeds een uitgebreid programma van wedstrijden in Nederland, België en Duitsland waaraan hij gaat deelnemen. Ook zijn er ontwikkelingen dat Erik in een team gaat rijden, echter zal hij daarbij lid blijven van de WCML!


« Terug naar het overzicht
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress