Wielerclub
Midden Limburg

Nieuws

Decathlon Dikke Banden Race door Maasbracht-Beek op 8 April. Jij fietst toch ook mee!!

Op zondag 8 april aanstaande zal tijdens de jeugdwielerronde in Maasbracht-Beek een dikke banden race plaatsvinden voor de Maasgouwse jeugd. Jongens en Meisjes kunnen deelnemen in de leeftijdscategorieën 7-8, 9-10 en 11-12 jarigen.     Wat heb je nodig Wil jij de nieuwe Tom Dumoulin worden? Kom dan je? Lees meer »

1ste Jeugdwielerronde “In het Gouden Hoefijzer” door Maasbracht-Beek op 8 April

1ste Jeugdwielerronde “In het Gouden Hoefijzer” door Maasbracht-Beek Op zondag 8 april aanstaande zal er een KNWU jeugdwielerronde plaatsvinden in Maasbracht-Beek. Jeugdrenners vanuit heel Nederland zullen afzakken naar Midden-Limburg om te strijden om de ereplaatsen. Het betreft hier jongens en meisjes in de KNWU categorieën 1 t/m 7 oftewel leeftijdscategorie? Lees meer »

Pius Park open dag 15 April

Pius Park Panningen. Hét sportpark van en voor iedereen.  De sportiefste plek van Panningen voor jong en oud. Kom in beweging met hulp van de sportpas. Over Pius Park

Ronde van Reuver 10 September 2017

  Op zondag 10 september organiseert de Wielerclub Midden Limburg de “Ronde van Reuver“. Het betreft hier een jeugdwielrenronde voor de categorie 1 t/m 7 welke onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie en de UCI wordt georganiseerd. Het parcours van deze jeugdwedstrijden bevindt zich eveneens rondom? Lees meer »

Jaarvergadering 2017

Hierbij nodigen wij alle ere-leden, leden en sponsoren uit voor het bijwonen van de jaarvergadering 2017. Deze jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 17 maart 2017 vanaf 19:30 uur in Cafe Zaal De Schuur, Hoofdstraat 2 te Merum-Herten. Ouders van leden jonger dan 16 jaar zijn van harte? Lees meer »

Kom naar de Ouder-kind clinic van WCML, TC EVerlo en Thyas op zaterdag 24 september 13.00-16.00u

Een prachtige sportzomer. En schitterende wielerprestaties van Tom Dumoulin, Wout Poels, Anna van der Breggen en Robert Geesink, én al die anderen! Fiets jezelf ook? En wil je ook sportief fietsen? Vinden je kinderen dat ook leuk? Kom naar de Ouder-kind clinic van Wielerclub Midden-Limburg, Toerclub Everlo en? Lees meer »

Nieuwsbrief Maart 2016 online

Het nieuwe bestuur heeft als insteek om meer nieuwsbrieven te verspreiden. Zodoende is er nu de NIEUWSBRIEF van maart 2016 uitgekomen. Vaste items zullen zijn nieuwsberichten van de onderbouw, bovenbouw en het aangepaste wielrennen. Ook zullen er diverse andere items aan bod komen.

Ook dit jaar handbiker van de WCML actief in de Nederlandse competities

Na vorig jaar deel te hebben genomen aan de Limburg Cycling Chrono Trofee (LCCT, voorheen Wielerfederatie Limburg (Wfl) Chrono Trofee) en 2 wedstrijden van de Rabobank Nationale Handbike Competitie (NHC), zal Erik Vaasen, handbiker binnen de afdeling Aangepast Wielrennen, weer deelnemen aan deze 2 competities. Vorig jaar reed? Lees meer »

Trainingsritten De Berkt (Echt) 2016

Bedrijvenpark De Berk in Echt is weer het decor voor de jaarlijkse trainingsritten in alle categorieën en dit jaar ook voor handbikers. Een licentie of basis-lidmaatschap van de KNWU is hiervoor noodzakelijk. Alle leden hebben een basis-lidmaatschap van de KNWU. De bedrijfshal van de firma Römers dienst als? Lees meer »

Jaarvergadering 2016

Hierbij nodigen wij alle ere-leden, leden en sponsoren uit voor het bijwonen van de jaarvergadering 2016. De huidige secretaris en voorzitter, zullen zich niet herkiesbaar stellen. Mocht u interesse hebben in een van beide posities laat dit dan s.v.p. weten via een mail. Deze mail met motivatie kunt? Lees meer »

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress