Wielerclub
Midden Limburg

Trainingsbegeleiding

In2Motion verzorgt trainingsbegeleiding voor sporters van alle niveau’s, van beginnend tot wedstrijdniveau! De sporters worden voorzien van op maat gemaakte trainingsschema’s op basis van een verantwoorde planning / periodisering waarbij op verantwoorde manier een verdeling wordt gemaakt tussen duurtrainingen en intervaltrainingen. Dit wordt gerealiseerd met de innovatieve webapplicatie en trainingssoftware van TrainingPeaks, welke tevens wordt gebruikt door professionele wielerploegen.

Naast het trainingsschema houdt de sporter binnen TrainingPeaks zijn eigen logboek bij met parameters als de ochtendpols, aantal uren slaap, slaapkwaliteit, stress en herstel na trainingen. Op deze wijze kan een renner nauwkeurig worden gemonitord en wordt bekeken of er een goede balans is tussen arbeid (training, wedstrijden, werk, studie) en rust. Ook sociale en mentale inspanningen zijn van belang en worden gemonitord, om zodoende de kans op overtraining te reduceren.

Bij het vervaardigen van de trainingsschema’s wordt gebruik gemaakt van de laatste sportwetenschappelijke inzichten.

 

Korting: de leden van Wielerclub Midden-Limburg krijgen bij In2Motion een korting van 5% wanneer ze willen worden begeleid met trainingsschema’s. Voor een overzicht van de tarieven van In2Motion, klik hier

Sponsor in beeld

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress