Wielerclub
Midden Limburg

Performance Coach

Wielerclub Midden-Limburg heeft zich tot doel gesteld om renners kwalitatief te begeleiden. Wij hebben daarom besloten dat we buiten de clubtrainingen renners de gelegenheid willen geven om zich nog verder te ontwikkelen. Ook vinden we het belangrijk dat onze trainers een deskundig klankbord hebben waarmee ze kunnen overleggen aangaande de trainingen en de begeleiding die wij als club bieden.

Vanuit de hierboven gestelde doelen zijn we een samenwerking aangegaan met sportadvies bureau In2Motion. SportAdviesBureau In2Motion is gespecialiseerd in het afnemen van inspanningstesten en trainingsbegeleiding met als doel om de prestaties van een wielrenner en/of mountainbiker te optimaliseren.

Eigenaar Marcel Schmitz van In2Motion is inspanningsfysioloog / bewegingswetenschapper en daarnaast Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) vanuit de National Strength and Conditioning Association (NSCA). De visie van In2Motion is om een brug te slaan tussen sportwetenschap en sportpraktijk!

Het doel van deze samenwerking is het bieden van kwaliteit in begeleiding. Een ander voordeel voor de renners is dat ze voor begeleiding, die de club niet kan bieden, bij In2Motion terecht kunnen aan een lager tarief dankzij clubkorting die Marcel geeft op zijn diensten.

Sponsor in beeld

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress