Wielerclub
Midden Limburg

Introductie club

Wielerclub  Midden Limburg is een wielerclub die op een moderne en eigentijdse manier jongeren in staat wil stellen met veel plezier de wielersport in clubverband uit te oefenen. Onze focus ligt hierbij op de leeftijdsgroep 7 tot 21 jaar. Wielerclub Midden Limburg is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie de KNWU.


Het motto van onze club is :“Sportief plezier van start tot finish”. Wielerclub Midden Limburg is een wedstrijdvereniging die naast veel plezier de jongeren een passende sportieve uitdaging biedt. Wij streven ernaar om een eigentijdse en moderne club te zijn die in haar activiteiten en beleid rekening houdt met de eigen- en sociale leefwereld van haar renners.

 

In Limburg zijn 3 wielerverenigingen die actief en kwalitatief jeugd renners opleiden. Deze clubs zijn geografisch van elkaar gescheiden. Wielerclub Maaslandster is actief in de regio Landgraaf en De Bergklimmers is actief in de regio Stein. Deze wielerverenigingen werken op vele fronten uitstekend samen om gezamenlijk het Limburgse jeugdwielrennen te behouden en verbeteren.

 

Wielerclub Midden Limburg heeft als trainingslocatie het Thyas complex te Panningen. We maken hier gebruik van een Wielerbaan. Buiten de wielerbaan waar o.a. technische trainingen worden gedaan trainen we met de oudere renners natuurlijk ook veel op de weg.

 

Op deze website vindt u bijzonder veel informatie aangaande jeugdwielrennen in het algemeen al ook specifieke clubinformatie. Mocht u vragen of opmerkingen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sponsor in beeld

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress