Wielerclub
Midden Limburg

Sponsoren

Autocenter Mebo

Autocenter Mebo website

Cafe zaal De Schuur

Je voelt je thuis bij Café Zaal De Schuur. Café Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is hét authentieke café met zaalverhuur voor verenigingen, vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops in Midden-Limburg. In het café kun je zowel terecht? Lees meer »

Maatpack

Maatpack is een professionele onderneming die zich specialiseert in het leveren van zowel bedrukte- als onbedrukte verpakkingsmaterialen en aanverwante artikelen, voor industrie, webwinkels, transport en fulfilment. Onze specialiteiten zijn karton, tape, papieren plakband, hoekprofielen en folies. Maatpack profileert zich als partner om een klantgerichte maatwerkoplossing voor uw verpakkingsbehoefte te? Lees meer »

Jo’s ijssalon

Jo’s ijssalon: http://jo-s.nl/

Bram Sonnemans Stucadoorswerken

Bram Sonnemans Stucadoorswerken

forzacyclingmallorca.nl

forzacyclingmallorca.nl FORZA CYCLING MALLORCA DOEL Het organiseren van fietsreizen op Mallorca voor racefiets(t)ers die willen trainen of gewoon lekker willen fietsen. Toeters en bellen hebben we niet in ons aanbod.   DOELGROEP De sportievere racefiets(t)ers die in de voorbereiding van het seizoen zitten, van een specifiek evenement of? Lees meer »

Tas-direct.nl

Tas-Direct.nl is een onderneming die met succes online alle soorten van bagage en lederwaren verkoopt. Gemakkelijk bestellen vanaf elke locatie die u als klant kiest, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij bieden onze klanten een breed scala van sterke producten van toonaangevende merken zoals Gabol,? Lees meer »

Verhoex Douane Service

Verhoex Douane Service. Verhoex, is en neutrale douane expediteur met vestigingen in Nederland, Duitsland en vertegenwoordigingen in België, Turkije, Zwitserland en tal van andere EU en niet EU landen. Al vanaf de oprichting in 1963 ligt de focus op internationaal zaken doen. Sinds 2010 zijn wij AEO gecertificeerd? Lees meer »

Ventrex Logistics

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners die ervoor zorgen dat onze kwaliteit waar ook ter wereld gewaarborgd is. Wij excelleren in het transport van en naar Turkije,Polen, Tsjechie, Oekraïne en landen rondom de Zwarte en Kaspische zee. Onze Kernactiviteiten zijn: – wegtransport – luchtvracht – zeevracht – gecombineerd transport ( road/rail ) – Sneltransport? Lees meer »

In2Motion

Bij In2Motion kunnen individuele sporters en sportclubs van alle niveaus, van beginnend/recreatief tot topsport, terecht om trainingen te optimaliseren en prestaties verantwoord en op maat te verbeteren. Marcel Schmitz is Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) vanuit de National Strength and Conditioning Association (NSCA). Ook kunnen individuen terecht? Lees meer »

http://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress