Wielerclub
Midden Limburg

Sponsoren

Rijwielhuis Peter Fincken

Wij zijn een moderne allround tweewieler-speciaalzaak, waar U van ons ouderwets vakmanschap en professionaliteit kunt verwachten. In onze werkplaats onderhouden en repareren wij Uw tweewielers tegen gunstige tarieven. Bekijk regelmatig onze site voor aanbiedingen. http://www.rijwielhuisfincken.nl/

FYSIO plus

Fysiotherapie Roermond, Fysiotherapie Maasbracht, Fysiotherapie Echt info@fysioplus.net

Van Lier Installatietechniek

Van Lier Installatietechniek is dé specialist op het gebied van sanitair, installatie van gas, water, verwarming & aircosystemen, en oliebranders in zowel de scheepvaart, woning- en utiliteitsbouw. Voordeel van van Lier Installatietechniek is de combinatie van deze diensten zodat bij een verbouwing of nieuwbouw alle installatietechnieken in één? Lees meer »

Puts Elektro B.V.

Kwaliteit en service primair Puts Elektro B.V. verzorgt voor u maatwerk op het gebied van domotica, installatie, beveiliging, netwerk/data installaties en besturing. Met onze service staan wij borg voor kwaliteit en flexibiliteit. Bovendien geeft onze persoonlijke betrokkenheid bij uw project juist dat beetje extra waar u altijd al? Lees meer »

Forza Cycling Mallorca

Streven naar het maximale Wij gaan door en persen het uiterste uit onszelf, iedere dag weer. De absolute voldoening aan het einde van de dag. Daar doen we het voor. Passie voor het wielrennen De liefde voor het wielrennen zit in het hart. Wij doen niets liever. Elke? Lees meer »

Maasveste Berben Bouw: De bouwpartners

Particulier Zoekt u een betrouwbare bouwer, die met u meedenkt en transparant is? Wij gaan zuinig om met het vertrouwen dat we genieten van onze vele particuliere opdrachtgevers. Hierin hebben wij een naam hoog te houden. U kunt bij ons terecht voor de nieuw- en de verbouw van? Lees meer »

WOWdeal!

Word lid van de snelst groeiende community van Zuid-Nederland: WOWdeal! Ontvang net als 400.000 WOWdealers dagelijks de beste en goedkoopste deals uit jouw regio. Profiteer mee van exclusieve kortingen tot 90%. Maak op een laagdrempelige manier kennis met nieuwe bedrijven. Meld je nu GRATIS aan!      ? Lees meer »

Autocenter Mebo

Welkom bij Bosch Car Service MEBO. Wie op zoek is naar service van hoge kwaliteit, is aan het juiste adres bij Bosch Car Service Mebo in Roggel. Als grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland, bieden wij advies, reparatie en onderhoud voor alle type auto’s. Zo is de klant  ervan verzekerd dat? Lees meer »

Cafe zaal De Schuur

Je voelt je thuis bij Café Zaal De Schuur. Café Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is hét authentieke café met zaalverhuur voor verenigingen, vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops in Midden-Limburg. In het café kun je zowel terecht? Lees meer »

https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress