Wielerclub
Midden Limburg

1ste Jeugdwielerronde “In het Gouden Hoefijzer” door Maasbracht-Beek op 8 April

Geplaatst op

1ste Jeugdwielerronde “In het Gouden Hoefijzer” door Maasbracht-Beek

Op zondag 8 april aanstaande zal er een KNWU jeugdwielerronde plaatsvinden in Maasbracht-Beek. Jeugdrenners vanuit heel Nederland zullen afzakken naar Midden-Limburg om te strijden om de ereplaatsen. Het betreft hier jongens en meisjes in de KNWU categorieën 1 t/m 7 oftewel leeftijdscategorie 8 t/m 14 jaar.

 Route parcours

De start/finish locatie is gelegen nabij Hotel Smeets aan de Kerkstraat. Vervolgens wordt er gekoerst richting Tergouwen, waarna de kinderen langs de kapel via de Rector Hendrixstraat naar de kerk fietsen. Voor de kerk langs zal de doorsteek gemaakt worden naar de Kerkstraat en dan op naar de finish bij het hotel.

 Afsluiting parcours

De eerste categorie renners start om 10.30 uur en het gehele parcours zal afgezet worden vanaf 09.30 uur (dit om de renners de mogelijkheid te geven zich in te fietsen). Om ca. 17.00 uur verwachten we dat de laatste categorie gefinisht is en wij weer het parcours vrij kunnen geven voor het overige verkeer.

Wij verzoeken de direct omwonenden (bewoners Kerkstraat, Tergouwen, Rector Hendrixstraat) de auto die dag buiten het parcours te parkeren. Dank alvast voor uw medewerking!

 Plaatselijke matadors

Tijdens deze wielerronde kunt u tevens plaatselijke, Maasbracht-Beekse, matadors aan het werk zien het betreft hier Seth van Kessel (categorie 1) en Brent Knoben (categorie 5) allebei lid van Wielerclub Midden-Limburg.

 Meer info

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht stel ze ons gerust via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl of telefonisch 06-29074562

 

 


« Terug naar het overzicht
https://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.wielerclubmiddenlimburg.nl/wp-content/themes/trendpress